Klassik neapolitan pitsasi
![zira.uz]()
Pitsa juda mazali chiqadi qolaversa, ziravorlar tufayli juda xushbo‘y bo‘ladi. Xamir chekkalari qizarib qirsillab pishadi.
Sosiska va pishloqli pitsa
Sosiskali pitsa juda oson. U tez tayyor bo‘lib, har doim xushbo‘y va sersuv bo‘lib pishadi.
“Pepperoni” pitsasi
Motsarella pishlog‘i bilan pishiriladigan “pepperoni” pitsasi mashhur va eng sevimli pitsalardan biri hisoblanadi.
“Margarita” pitsasi
![zira.uz]()
“Margarita” — italyancha milliy pitsa bo‘lib, dunyo bo‘yicha eng ko‘p tarqalgan va sevib iste’mol qilinadigan pitsalardan biridir.
Turkcha mini-pitsa
Bunday pitsa shishib chiqadi, yumshoq va juda mazali.
“Sezar” pitsasi
“Sezar” pitsasi mazali bo‘lib pishadi: xamirturushli oshgan xamir, biroz achchiq qayla, tovuq bo‘lakchalari, cherri pomidori va aysberg karami ajoyib uyg‘unlik yaratadi.
“Oftob” pitsasi
Erigan, cho‘ziluvchan pishloq, yupqa kolbasa bo‘laklari va qarsillagan qatlama xamir.
“Salzone” pitsasi
Bu usti yopiq pirogga o‘xshash pitsa.
Pomidor va mol go‘shtidan qilingan vetchinali pitsa
Yupqa va mayin, mazali asos bilan boyitilgan mana bunday pitsani albatta tayyorlab ko‘rish kerak.
Yanada ko‘proq retseptlar — Zira.uz saytida.
Facebook: fb.com/zirauz
Instagram: @zirauz
Telegram (o‘zbek tilida): t.me/zirauzuz
Telegram (rus tilida): t.me/zirauz
Telegram chat-guruh: t.me/zirauz_chat
Tahririyat telefon raqami: (+99878) 148−15−55
Telegram: (+99899) 837−15−15.