Pechda pishirilgan go‘sht bilan kartoshka
Kartoshka va xushbo‘y ziravorlar bilan pechda pishirilgan mol go‘shti — to‘yimli va sersuv taom.
Limon va brokkoli bilan pechda pishirilgan tovuq
Pechda pishirilgan tovuq juda xushbo‘y va suvli bo‘lib pishadi, limon bo‘laklari esa go‘shtga biroz nordon ta’m beradi.
Kartoshka pyure bilan gulyash
Kartoshka pyure bilan gulyash — oddiy masalliqlardan tayyorlanadigan to‘yimli va oson taom.
Gruzincha “Shkmeruli” tovug‘i
Mazali va ishtahaochar taom “Shkmeruli” — qaymoqli qayla ostidagi, usti qizarib pishgan qatlamga ega lazzatli tovuq go‘shti.
Go‘shtli kish — ochiq pirog
Go‘shtli kish — Bu pirog tushlik uchun to‘yimli va ishtahaochar taom bo‘ladi.
Mol go‘shtdan mini-vellingtonlar
Vellington mol go‘shti — bu mayin, yumshoq qilib pishirilgan mol go‘shtining bon-file qismi bo‘lib, uning yoniga xushbo‘y qo‘ziqorin va ziravorlar qo‘shilgan bo‘ladi.
Meksikancha burrito
Burrito — turli xil nachinka solib bug‘doy unidan yumshoq chalpak ichiga o‘ralgan meksikancha taomdir.
Qaymoqli qayla bilan tovuq va sabzavotlar
Qaymoq va pishloqli qayla ostida sabzavotlar va ziravorlar bilan dimlangan mayin tovuq filesi.
“Jayma” qozoq taomi
Qozoqcha “Jayma” — uning asosiga xamirdan trubochkalar tayyorlab, go‘shtli dimlama pishiriladi.
Yanada ko‘proq retseptlar — Zira.uz saytida.
Facebook: fb.com/zirauz
Instagram: @zirauz
Telegram (o‘zbek tilida): t.me/zirauzuz
Telegram (rus tilida): t.me/zirauz
Telegram chat-guruh: t.me/zirauz_chat
Tahririyat telefon raqami: (+99878) 148−15−55
Telegram: (+99899) 837−15−15.